7 Μαΐου Detox vinyasa yoga by Nicki Petroulaki

Στις 7 Μαΐου ζήστε μια μοναδική εμπειρία! Ενισχύστε την διαδικασία αποτοξίνωσης με την κατάλληλη άσκηση υπό την καθοδήγηση της Personal Trainer και πιστοποιημένης Power Yoga Instructor Νίκης Πετρουλάκη!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

10:00 – 11:00 Εγγραφές – welcome tea

11:00-12:30 Detox vinyasa yoga by Nicki Petroulaki (Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες)

12:30-13:00 Detox tea break

13:00-14:00 Pranayama – meditation by Nicki Petroulaki (Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες)

14:00-15:00 Συζήτηση και Brunch ( smoothie από φρέσκα φρούτα εποχής – μπάρα δημητριακών – cookie με στέβια – εμφιαλωμένο νερό)

ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ – 11:00-12:30 – Detox vinyasa yoga by Nicki Petroulaki

Detox vinyasa yoga~Detox yourself from negative thoughts, feelings, believes, and blockages …

Ενισχύστε την διαδικασία αποτοξίνωσης με την κατάλληλη άσκηση! Η Yoga διαθέτει ένα πλούσιο ασκησιολόγιο, συγκεκριμένες θέσεις – asana, οι οποίες ενεργοποιούν την πεπτική φωτιά (Jatharagni). Η ενεργοποίηση της Jatharagni αυξάνει την ροή της λέμφου και συμβάλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Ως αποτέλεσμα, απομακρύνονται οι τοξίνες και εμείς νιώθουμε καλύτερα!

Εμείς με στροφές, κάμψεις εμπρός ειδικά αναπνοές pranayama, θα ενισχύσουμε την αποτοξίνωση και την ισορροπία του σώματός μας.
Καθώς κινείστε μέσα από αυτές τις πόζες, θυμηθείτε να αναπνέετε βαθιά. Όταν εισπνέετε, εισπνεύστε ηρεμία και όταν εκπνέετε, εκπνεύστε ολο το άγχος….

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ – 13:00-14:00 – Pranayama – meditation by Nicki Petroulaki

Η Γιόγκα επιδρά πάνω στους ενδοκρινείς αδένες κατά δύο τρόπους: Με τις Asanas, αυξάνοντας τοπικά την ροή του αίματος μέσα στην περιοχή των αδένων και των πλεγμάτων και με «πραναγυάμα -Pranayama» ή ο έλεγχος της βιοενέργειας μέσα από ελεγχόμενη αναπνοή που είναι ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο επηρεάζεται το ενδοκρινικό σύστημα.

Κάθε ενδοκρινής αδένας βρίσκεται σε στενή σχέση με ένα «Τσάκρα -Chakra» ή ενεργειακό κέντρο μέσα στο ενεργειακό (πρανικό) σώμα. Τονώνοντας τη ροή της ενέργειας μέσα σ’ αυτό το ενεργειακό κέντρο, ο ανάλογος ενδοκρινής αδένας ενεργοποιείται και τείνει προς το να εναρμονιστεί-συντονιστεί – εξισορροπιστεί. Κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης της συνειδητότητας ενεργοποιούνται τα κέντρα που βρίσκονται πιο ψηλά: Της καρδιάς, του λαιμού και του μετώπου, ενώ τα χαμηλότερα κέντρα διεγείρονται λιγότερο.

Η μέθοδος της Γιόγκα φέρνει μια αρμονία στο ενδοκρινικό σύστημα κάθε ατόμου ανάλογα με το δικό του επίπεδο συνειδητότητας.
Εμείς με ασκησεις αναπνοής που κάποιες φορές θα συνοδεύονται και από απλές σωματικές ασκήσεις θα καθαρίσουμε τα ενεργειακά μας πεδία και θα αυξήσουμε την Ζωτική μας ενέργεια.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Νίκης Πετρουλάκη

Η Νίκη Πετρουλάκη είναι Personal Trainer και πιστοποιημένη Power Yoga Instructor με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Fitness. Δραστήρια, συνεπής, υπεύθυνη και οργανωτική με εξειδικευμένες γνώσεις και διεθνείς πιστοποιήσεις στη Yoga (500h yoga alliance)
και στο Pilates.(mat & equipment ).

-Συμμετοχη σε σειρά DVD γυμναστικής -συνεργασία με αθλητικά μπλογκ

Παράλληλα με την ιδιότητά της ως Instructor είναι εμπνεύστρια του power house project , ενώ έχει συστήσει μαζί με 2 ακόμη δασκάλους Yoga την ομάδα 3elements. Με την παραπάνω ομάδα, τα τελευταία 5 χρόνια, διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια καθώς και wellness & detox retreats σε όλη την Ελλάδα.

-Guest teacher στο Yogaworks σύστημα για εκπαίδευση δασκάλων
-Εισηγήτρια σε πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό
-Συνεργασία με γυναικείο περιοδικό wellness -Forma
Ambassador tshirt vibes Tshirt με αισιόδοξα μηνύματα και λέξεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
-Advance Pranic healer and Arhatic Yogini

Λίγα λόγια από την Νίκη Πετρουλάκη

”Ασχολούμαι με τη yoga περίπου 10 χρονια είναι ενα μονοπάτι που δεν εχει τέλος, Και για μένα Γιόγκα, είναι η μικρογραφία της ζωής. Το πώς συμπεριφέρομαι και σκέφτομαι πάνω στο χαλάκι της Γιόγκα είναι όπως λειτουργώ και συμπεριφέρομαι στη ζωή μου.

Η σωματική και η ψυχική υγεία, είναι αλληλένδετες. Δεν μπορούμε να έχουμε το ένα χωρίς το άλλο και συγχρόνως όταν αρχίζει να «φτιάχνει» το ένα, φτιάχνει και το άλλο….Ο ανθρώπινος οργανισμός, λειτουργεί σαν σύνολο…Για μένα, δεν υπάρχει «μυστική συνταγή». Για αυτό το λόγο, και δεν προτείνω μέσα από τη δουλειά μου μία και μόνο μέθοδο εκγύμνασης. Η εμπειρία μου με έχει διδάξει, ότι ο καθένας μας λειτουργεί καλύτερα κάνοντας ότι τον ευχαριστεί. Επιτρέψτε μου να εκφράσω, μία αδυναμία που έχω στη yoga, ίσως γιατί σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα τις ανάγκες που έχει το δικό σου σώμα. Σε βοηθάει να αποτοξινωθείς, να χαλαρώσεις, να κοιτάξεις λίγο πιο βαθιά μέσα σου…”

ΚΟΣΤΟΣ

Ένα Μάθημα/ One session ~20€

Δύο Μαθήματα / Two sessions ~ 30€

EXIS Fitness members only ~ Δύο Μαθήματα 25€

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η κατοχύρωση της θέσης γίνεται με εισερχόμενο μήνυμα στη σελίδα του EXIS Fitness Studio, στο τηλέφωνο 6944546195 ή και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας δωθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες στα τηλέφωνα του EXIS Fitness Studio 6944546195 – 6936657035